Sergeju Ćetkoviću za sedam dana korona odnela i majku i oca

Sergeju Ćetkoviću za sedam dana korona odnela i majku i oca

Nakon smrti majke, koja je preminula 7. marta od posledica koronavirusa, danas je preminuo i otac slavnog muzičara Sergeja Ćetkovića. Pevač se preko svog Instagrama oprostio od roditelja.

“Koliko god da čovjek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbjegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli… Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život… Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dijete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi… Nema više one koja me donijela na ovaj svijet i onog ko me volio, branio i učio životu”, napisao je on na Instagramu, a potom poslednje reči uputio i svojoj majci:

“Draga majko, Iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svijetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i prije 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u vječnosti ostanete zagrljeni. Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a srećni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lijepih uspomena. Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj poslednji reli, obori svoj posljednji rekord znajući da te ona čeka tu na poslednjoj krivini, da zajedno nasmijani udjete na vrata raja. Neka vas Andjeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je vječna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srdjan”, napisao je Ćetković.

Sergej je majku sahranio 8. marta, na svoj rođendan. Dragica, njegova majka, po zanimanju je bila farmaceut, a Slobodan, njegov otac, važio je za uspešnog automobilistu i reli vozača koji je bio šampion Jugoslavije, te osvajač Kupa Jadrana.

Izvor: Nova.rs

Source by [author_name]

Total
1
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci