Mrzi vježbati pa je bila na posebnom režimu: Adele je izgubila 20 kilograma za samo šest mjeseci

Britanska pjevačica Adele (31) uspjela je smršaviti čak 20 kilograma u samo šest mjeseci, zbog čega se o njoj priča već danima. Iako je mnoge obožavatelje iznenadila svojim novim izgledom, gubitak kilograma pripisuje samo pravilnoj prehrani, a ne vježbanju. Prema izvještajima stranih medija, Adele je angažirala fitnes trenera Camilu Goodis kako bi joj pomogla da postigne vitku figuru.

Iako Camilina biografija kaže da se usredotočuje na pilates vježbe za jačanje središnjeg dijela tijela, trener je otkrio da dijeta slavnog glazbenika uključuje 90 posto prehrane i samo 10 posto fizičke aktivnosti jer pjevačica “ne voli vježbati”. Trenera Adele upoznala je preko Ayde Williams, supruge muzičara Robbieja Williamsa.

ANGUILLA, VELIKA BRITANIJA - * PREMIUM-EKSKLUZIVNO * - * NE KORISTITE BEZ DOGOVORENE NAKNADE * * SLIKE Snimljene 02. januara 2020. * Britanska pjevačica Adele prikazuje dramatičan gubitak kilograma dok je slikana sa Harryjem Stylesom i TV voditeljem Jamesom Cordenom na zajedničkom odmoru u Anguilli !!  Super zvijezda pjevačica viđena je u baraci na plaži Blanchard na plaži Meads Bay, zajedno sa svojim zaštitarom i velikom grupom prijatelja, grupa je ručala zajedno i pjevala pjesme do zalaska sunca.  Adele je izgledala sjajno raspoloženo dok je uživala u pićima na plaži, a pokazala je svoju vitkiju figuru u haljini sa uzorkom i crvenom šal vratom!  BACKGRID UK 7. SIJEČNJA 2020, Slika: 491449260, Licenca: Upravljano pravima, Ograničenja :, Izdanje modela: ne, Kreditna linija: JOE BROWN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

JOE BROWN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

“Dugo sam trenirao Aydu i jednom je Adele bila u Robbiejevoj kući, tako da smo neko vrijeme vježbali zajedno. Mislim da ne voli vježbati, ali promijenila je način života i vjerujem da je gubitak kilograma uglavnom posljedica gubitka kilograma “, Rekao je Goodis. No, prema nekim izvorima bliskim pjevačici, Adele je angažirala i fitnes gurua Joea Wicksa i slavnog trenera Daltona Wonga, pa vježbanje nije u potpunosti isključeno.

“Adele je mjesecima bila posvećena treningu. Potajno je radila na sebi i svom izgledu u svom domu. Ona je tip osobe koja ne voli vježbati pred drugima, u velikim grupama i u javnim teretanama. Zato unajmila je trenere kod kuće. prateći razne video zapise na mrežnim kanalima ”, rekla je jedna od njenih prijateljica. Što se tiče prehrane, izbacila je šećere i počela slijediti režim prehrane Sirtfood, zasnovan na biljnoj hrani, koji navodno pomaže u suzbijanju apetita i aktiviranju “gena za mršavljenje”.

* BEZ WEBA DO 1800 BST 25. OKTOBRA PREMIJUM EKSKLUZIVNO * Adele je viđena sa svojim novim izgledom, vitkom i atletskom na proslavi Drakeove rođendanske zabave u Hollywoodu.  23. listopada 2019., Slika: 478850397, Licenca: Upravljanje pravima, Ograničenja: Svjetska prava, Izdanje modela: ne, Kreditna linija: iamKevinWong.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia

iamKevinWong.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Adele se već godinama bori s viškom kilograma, ali uvijek je znala da njen izgled nema nikakve veze s njenom pjevačkom karijerom i da bi se svi trebali više fokusirati na njezin glas i pjesme, a manje na kilograme. Ipak, njezin neuspjeli brak sa poduzetnikom Simonom Koneckim bio je “kap koja je prelila čašu” i ponukao je na velike promjene u svom životu.

Total
0
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci