Karleuša odbrusila Arkanovom sinu – Balašević je veliki jugoslovenski sin, a Arkan ratni zločinac i kriminalac

Karleuša odbrusila Arkanovom sinu – Balašević je veliki jugoslovenski sin, a Arkan ratni zločinac i kriminalac

Oštro je osudila njegove postupke.

Najava Veljka Ražnatovića o preminulom Đorđu Balaševiću naišla je na brojne negativne komentare, a Jelena Karleuša, koja je energično reagovala na priču o mladom bokseru, nije ostala na njegovom mestu.

Ražnatović je prethodno objavio snimku koncerta koji je Balašević održao u Zagrebu, gdje se potom publici obratio ovim riječima: “Obično pjevam na svom materinjem hrvatskom jeziku, ali postoji jedan problem, govorim iskvarenu verziju hrvatskog, tako da -pozvan Srpski “, rekao je tada Balašević, na šta je Veljko napisao:

„Srbi, po staroj ukletoj navici, pijemo sami! Zato nas ne poštuju, zato smo uvijek krivi i izvinjavamo se ko god stigne. Ko vrijeđa vaš narod, ne zaslužuje ni spomen ni pamćenje. Kojeg biste Hrvata podržali da ode u Srbiju i kaže šta je rekao pokojni kantautor gospodin Balašević? I pitate se jeste li normalni i koliko lica imate ”.

Karleuša je osudila njegov stav, napisavši oštru poruku:

“Đorđe Balašević je veliki srpski sin, veliki jugoslovenski sin! Lik koji je inteligentno i duhovito protresao kavez svim građanima i šatorskim rodoljubima s ovog područja. Volio i cijenio od Vardara do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ratnog zločinca i zločinca, čovek koji je crna mrlja u srpskoj istoriji i sramota ovog naroda. Ne dozvoljavam da se ime Đorđa Balaševića ovako skrnavi! Ne dozvoljavam “. (Svijet)

Total
5
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci