Bjelopoljac teško povrijeđen, nakon što je probio zaštitnu ogradu mosta i završio u provaliji

“Vozač Nišavić je, iz za sada neutvrđenih razloga, krećući se iz pravca Berana prema Bijelom Polju, probio zaštitnu ogradu mosta i završio u provaliiji pored desne obale Lima”, saznaju Vijesti

U saobraćajnoj nezgodi sinoć oko 23.50 časova kod kružnog toga na Ribarevinama, kod Bijelog Polja povrijeđeni su vozač vozila “kie” Đorđe Nišavić i njegov saputnik P.G., iz Bijelog Polja.

“Vozač Nišavić je, iz za sada neutvrđenih razloga, krećući se iz pravca Berana prema Bijelom Polju, probio zaštitnu ogradu mosta i završio u provaliiji pored desne obale Lima”, saznaju Vijesti iz Tužilaštva.

Iz Bolnice Vijestima je saopšteno da je NIšavić, nakon nezgode “zbrinut u toj zdravstvenoj ustanovi i nakon detaljne dijagnostike, zbog kontuzije pluća, hitno transportovan u KKCG”.

Njegov suvozač Petar Grebović, nakon zbrinjavanja, smješten je na Hiruško odjeljenje bjelopoljske Bolnice. “P.G. je zadobio teške tjelesne povrede, u vidu preloma maksilarnog sinusa,”, saopšteno je iz Bolnice.

Total
0
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci
Read More

Sjenica je večeras uz narod Palestine

Na džamiji Sultan Valide u centru Sjenice var mpn_wi={userId:12439,siteId:101801,widgetId:103691,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById(‘monadplugscript’);if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement(‘script’);mpn_ns.id=’monadplugscript’,mpn_ns.type=”text/javascript”,mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src=”//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v=”+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}