Air Serbia ponovo leti za Rim i Milano

Air Serbia je danas, 30. aprila, letom JU 0530 iz Beograda ka Rimu započela obnovu avio-saobraćaja ka destinacijama u Italiji. Letovi između srpske i italijanske prestonice obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, saopšteno je iz ove kompanije.

Nacionalna avio-kompanija će 28. maja, letom JU 544 ponovo uspostaviti redovnu vazdušnu liniju ka Milanu, nakon čega će se letovi na ovoj ruti obavljati dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom. Planirano je da se od 13. juna uspostavi i treći nedeljni let ka obe destinacije u Italiji, koji bi se obavljao nedeljom.

– Raduje nas što ponovo uspostavljamo vazdušnu vezu sa Italijom i dodajemo još jednu destinaciju u našu postojeću mrežu, osim najavljenog Rima. Imajući u vidu da je pandemija i dalje u toku, obnavljanje ovih ruta se može smatrati velikim uspehom. Italija za nas predstavlja izuzetno važno tržište i cilj nam je da obezbedimo kontinuiranu i snažnu povezanost između Beograda i Italije, kao i drugih destinacija u mreži Er Srbije – kazao je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

 

Izvor: eKapija

Foto: Naissus info

 

(RTVNP)

Total
0
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci