Adele je opet izazvala zabunu! Stara haljina pokazuje koliko je kilograma izgubila

Adele je svojom novom linijom ponovo podigla prašinu, naime, objavila je fotografiju na kojoj nosi haljinu koju je nosila na nastupu u Glastonburyju prije četiri godine. Naime, 2016. godine nastupila je na festivalu čiju je reprizu ovih dana pogledala s nekoliko osvježavajućih pića. Bilo joj je ludo, pa je odlučila odjenuti haljinu koju je nosila na tom poznatom muzičkom događaju prije četiri godine.

Zbrka oko nove linije!

Budući da je u međuvremenu izgubila gotovo 50 kilograma, haljina joj je nekoliko veličina prevelika, ali to Adele nije ga spriječilo da pleše po dnevnoj sobi u bivšem izdanju. Njezin navodni novi dečko, reper Skepta, također je sve prokomentirao na Instagramu. Dok je komentirao kako je napokon saznao lozinku za njen Instagram račun, mnogi su se pitali je li on taj koji je snimio fotografiju u haljini, a zatim istu objavio na mreži.

Ko god je izdao novo izdanje, Adele ne prestaje da se čudi, a njen lični trener otkrio je da jeste i zašto – budući da je za novu liniju morala jako puno raditi. Odrekla se i cigareta i alkohola, riješila se slatkiša i fokusirala se isključivo na zdravu hranu. Pored toga, intenzivno je trenirala i godinama se dovela do savršenstva.

Pročitajte takođe:

Pjevačica na rubu suza! Otkriveno tko je zaslužan za novi izgled slavne Adele: ‘Neugodno joj je, sram je’

Izgubila je skoro 50 kilograma i oduševila se svojim izgledom! Čemu još pevačica duguje lepotu?

Trener je otkrio režim zbog kojeg je Adele drastično smršavila: konzumirala je samo 1000 kalorija dnevno

Promijenila je svoje životne navike: Adele je toliko smršavila da ju je u početku bilo teško prepoznati

Mrzi vježbati pa je bila na posebnom režimu: Adele je izgubila 20 kilograma za samo šest mjeseci

Total
0
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci